Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Κχέμ Τρέιλς

Των ιπταμένων αεροσκαφών θωρώ τας ουράς. Ουράς αποτελουμένων εκ χειμικών. Ουσιών δυνητικώς επικινδύνων δια τη δημοσία υγεία (1344, Erastis T. Aidiou).

Τα ντοκιμαντέρια στας τελεοράσεις παίζουν κάτι βίντεα που δείχνουν πσεκασμούς από αεροσκάφη. Άσπρες ουρές από πίσω από τα αεροσκάφη οι οποίες έχουν ως σκοπό απώτερο και μοναδικό να μας χαζέπσουν.
Τα ντοκιμαντέρια στο ιντερνέτ παίζουν και αυτά τα βίντεος από αέρος-σκάφη να πσεκάζουν εμάς.
Δηλαδή όπου βίντεος και πσεκασμός και από κάτω ο λαός.

Τώρα θέλω την προσοχή σας...

...θυμάμαι μικρός να περνάνε κάτι αεροσκάφη μικρά και να ραντίζουν τις ελιές στη Νεμέα μας.
Θυμάστε; Βγαίναμε και τα θαυμάζαμε, και τα ακούγαμε, και τα βλέπαμε, και τα αναπνέαμε. Θυμάμαι και στο σχολείο να νοιώθουμε τις σταγόνες του ψεκασμού στο προαύλιο στο διάλυμα.
Θυμάστε;

Αν δε θυμάστε δεν πειράζει. Δε φταίτε εσείς, το χειμικό το έκανε.

Από την άλλη, κάθε άνοιξη και καλοκαίρι οι αγρότες μας φροντίζουν να σκεπάζουν με ένα χημικό νέφος ΟΛΟ τον κάμπο, τα βουνά και την γενικότερη περιφέρεια του τόπου μας. Παρατηρώ τα μπεκ τους να πσεκάζουν όχι μόνο την επιφάνεια των φυτών αλλά και τον διαστρικό χώρο μεταξύ του ηλιακού μας συστήματος και του πλησιέστερου σε εμάς άστρου.
Μανιωδώς αδειάζουν κάθε κυβικό σεντιμέτρ φυτοφαρμάκου φροντίζοντας να λασπώσει ακόμα και το έδαφος σε βάθος τόσο ώστε σε ακτίνα μέτρων από τα αμπέλια τους να μη ζει τίποτα. Μερικοί φορούν και σκάφανδρα για να προστατευτούν από αυτό με το οποίο πσεκάζουν (πρόσκαιρα θα τους πω), ώστε να μπορέσουν να το αναπνεύσουν αργότερα καθώς απολαμβάνουν τον καφέ τους στα εναπομείναντα καφεπωλεία της Νεμέας μας. (το βοριαδάκι βοηθά να μας έρθει στα μούτρα μερικές ωρίτσες αργότερα).

Χαλαρώστε. Οι Καρκίνοι είναι όλοι ίδιοι. Οι Τοξότες και οι Ιχθείς είναι ποιο ενδιαφέροντες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου