Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Green Theater

Με χαρά διαπιστώνουμε την έναρξη των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή μας. Εξαιρετικό παράδειγμα το Green Theater στου οποίου τη λίστα για φέτος υπάρχουν υπέροχες παραστάσεις. Η αρχή γίνεται σήμερα. Δεν είναι δυνατό να μην το ξέρετε.

Και πως να σας διαφύγει το γεγονός μιας και η πόλη μας, η Νεμέα μας, γέμισε με αφίσες που μας ενημερώνουν. Θα ήθελα να κάνω όμως μερικές παρατηρήσεις σχετικά με αυτό.

1) Πολλές αφίσες. Πάρα πολλές αφίσες. Ελπίζω μετά το τέλος της παράστασης να μαζευτούν από αυτούς που της κόλλησαν και να μην καταλήξουν στο δρόμο. Γιατί είναι ακόμα η αρχή και μέχρι το τέλος της σαιζόν η ρύπανση θα είναι μεγάλη. Προτείνω αν διαπιστώσουμε πως οι αφίσες δεν μαζεύτηκαν, να τις μαζέψουμε εμείς και να πάμε να τις πετάξουμε στον προαύλιο χώρο του Green Theater. Ζητούνται εθελοντές. Συμετοχές στη σελίδα στο Facebook.

2) Αν διαβάσετε τις αφίσες του Green Theater θα δεις: “Green Theater, Θέατρο ΑρχαίωνΚλεωνών, Κόρινθος”.
Ποια Κόρινθος; Στο δήμο Νεμέας δεν ανήκουν οι Αρχαίες Κλεωνές; Τι αντιμετώπιση είναι αυτή; Μήπως γέμισες και την Κόρινθο με αφίσες; Δε νομίζω. Δε σε παίρνει...
Νομίζω πως εδώ πρέπει να επέμβει ο Δήμος και να ζητήσει εξηγήσεις για αυτή την αντιμετώπιση. Αφενός αποτελεί προσβολή για το Δήμο Νεμέας, αφετέρου πρόκειται για παραπληροφόρηση του κοινού μιας και Οι Kλεωνές είναι 30km μακρύτερα από την Κόρινθο, δηλαδή μεγαλύτερα έξοδα μετακίνησης (βενζίνη, διόδια).
Ελπίζουμε οι επόμενες αφίσες να είναι διορθωμένες ως προς αυτή την ασάφεια. Επίσης να διορθωθεί το συντομότερο και αυτή η πληροφορία στη σελίδα σας.
Προτείνω αν οι διορθώσεις δε γίνουν από το Green Theater να γίνουν από εμάς.

Και βέβαια μην ξεχνάτε το μεγάλο διαγωνισμό του Green Theater.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου