Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Ο λαός μίλησε στις εκλογές.

Το χαστούκι του μηνύματος των εκλογών το ένοιωσα και τσούζει ακόμα. Μάλλον είχα υπερβολικές ελπίδες ως προς τον προσανατολισμό των ψηφοφόρων, που σε γενικότερη έννοια είναι οι συμπολίτες μου, ο γείτονάς μου ή η μαμά μου... Ο λαός μίλησε και αυτό που είπε ήταν πως νοιώθει λιγάκι αγανακτισμένος. Μερικοί... Όχι όλοι. Άλλοι από το λαό μίλησαν και είπαν πως όλα πάνε καλώς. Άλλο κομμάτι του λαού είπε πως η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ~ Έξω οι ξένοι (μέσα οι ξένες). Αυτοί που παλιά έλεγαν ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ψήφισαν Ελιά. Και μερικοί άλλοι από το λαό ψήφισαν άλλους αγανακτισμένους.

Βασικά όλοι αγανακτισμένοι δηλώνουν εκτός αυτών που ψήφισαν Νέα Δημοκρατία. Αυτοί οι συμπολίτες μας οι Νεοδημοκράτες είναι λίγο σκατάδες και μουνόπανα θα έλεγα. Συγνώμη για τις λέξεις. Το πολύ παράξενο είναι ότι ψάχνω συνεχώς, τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά να βρω έναν να ανοίξω κουβέντα και αυτό στέκεται αδύνατο. Ανάμεσά μας δεν υπάρχουν Νεοδημοκράτες. Creepy! ΟΚ. Αν τους είχα πει σκατάδες και μουνόπανα πριν τις εκλογές, τότε θα φυλάγονταν δικαιολογημένα. Μα δεν το έκανα. Τώρα που το έκανα ελπίζω να βρεθεί κάποιος να μου την πει από αυτούς γιατί διαφορετικά θα αρχίσω να πιστεύω στα φαντάσματα.

Ο λαός απέδειξε με την ψήφο του ότι είναι πράος. Αγαθός. Καλός. Και γυρνά και το άλλο μάγουλο άμα τον σκαμπιλίσεις. Επίσης το προχώρησε το θέμα σε ποιο kinky καταστάσεις και αποφάσισε πως άμα του δώσεις πίπα θα στίσεις και κώλο. Η απόλαυση άλλωστε στο sex έρχεται με πολλούς τρόπους και καθώς η ηλικία περνά και το ιεραποστολικό δε σε φέρνει σε οργασμό το πας το θέμα παραπέρα. Αρχίζεις τα βίτσια. Λίγος πόνος, ουροποσίες, κοπρολαγνείες, ξέρετε τώρα. Άμα βαρεθεί το συνηθισμένο sex ο έμπειρος εραστής το ρίχνει στα βίτσια και αυτό συμβαίνει συνήθως σε ποιο ώριμες ηλικίες. Να γιατί οι συνταξιούχοι ψηφίζουν Νέα Δημοκρατία.

Να σχολιάσω τώρα και τους ψηφοφόρους της αυγής (δε βάζω χρώμα ή επιθετικό προσδιορισμό όπως βλέπετε). Αυτοσυγκεντρώθηκα ένα απόγευμα ψάχνοντας να βρω το αίτιο της ύπαρξής τους. Ο ποιο γελοίος λόγος ύπαρξης της αυγής είναι το σχολείο. Δηλαδή: Αν πήγατε σχολείο θα θυμάστε ότι σε κάθε τάξη υπήρχε πάντα ένας τσαμπουκάς. Ένας τσαμπουκάς και δύο τσιράκια. Δηλαδή στην τάξη των τριάντα ατόμων, υπήρχαν τρεις που ήταν τα κακά παιδιά. Στατιστικά αυτό μας δίνει ένα ποσοστό του 10%. Αυτό το δέκα τις εκατό έκανε κόμμα.

Για τους αγανακτισμένους του ΣΥΡΙΖΑ νοιώθω ότι δεν πρέπει να μιλήσω διότι θα παρεξηγηθούν οι πρώην πασόκοι που τον εκτόξευσαν στο 26,57%. Και είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται περί ποασόκων διότι σε αντίθεση με τους Νεοδημοκράτες που δεν τους βρίσκεις, αυτοί εμφανίζονται και συζητούν. Από την κουβέντα είναι προφανές ότι δεν έχουν καμία σχέση με τις θέσεις ενός αριστερού πολιτικού κόμματος. Αυτοί ακόμα αγαπούν Ανδρέα Παπανδρέου (Μεγάλο θέμα ο Ανδρεοπαπανδρεϊσμός ως θέση). Αν θες να μιλήσεις με συριζαίο βρες ένα νέο να κουβεντιάσεις. Αν είναι πενηντάρης και πάνω είναι πασόκος, βέβαιο.

Η Ελιά με το ποσοστό της απλά επιβεβαιώνει ότι ψηφίζονται μεταξύ τους. Κουμπάροι, ξαδέρφια, βαφτιστήρια κ.λ.π.

Το ποτάμι είναι αυτοί που γεμίζουν τις κερκίδες στο “dancing with the stars” στο “Your face sound familiar” και στο “Just the 2 of us”. OK, μερικοί ψήφισαν Ν.Δ.

Το ΚΚΕ σταθερό σα βράχος και το ίδιο έξυπνο.

Η μετάφραση του λόγου του λαού δύσκολη διότι χρησιμοποίησε δύσκολες λέξεις όταν μίλησε. Το λεξικό της νέας Ελληνικής γλώσσας δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Ψάχνω να βρω προσαρμοσμένα λεξικά.

Υ.Γ.
Ζηλεύω απίστευτα τους blogger που ακόμα ελπίζουν. Respect.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου