Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ντέι γαϊδαράκο, ντέι...

Οι δημοτικές εκλογές στην πόλη μας έχουν καταντήσει μια διελκυστίνδα προσωπικών και όχι μόνο αντιπαραθέσεων δύο παλαιάς κοπής πολιτικών “προσωπικοτήτων”.

Δυστυχώς όμως αναγκαστικά ο Δήμος Νεμέας θα καταλήξει να διοικηθεί ξανά από έναν εκ των δύο.

Και ακόμα μεγαλύτερο κρίμα είναι που νέοι άνθρωποι δέχτηκαν να μπουν στα ψηφοδέλτια αυτά που οι επικεφαλείς τους αναδύουν έντονη την οσμή της πολιτικής φορμόλης.

Ξεπερασμένοι, αναχρονιστικοί, με χαμηλό επίπεδο αντιπαράθεσης, αναλώνονται σε μικροπολιτικά παιχνίδια και τερτίπια που παραπέμπουν σε εποχές που η κοινωνία έπρεπε ήδη να έχει ξεχάσει και να έχει πετάξει στα αζήτητα όσους τις αντιπροσωπεύουν.

Φυσικά, η ανανέωση στα πρόσωπα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων είναι καλή, αλλά ως γνωστόν και όπως λέει το ρητό “όταν το μπουρδέλο δεν πάει καλά δεν αρκεί να αλλάξεις τις κουρτίνες...”

Όποιος περιμένει να ακούσει κάτι ουσιώδες,θα περιμένει πολύ... Πιο πολύ κουτσομπολιά, τι έκανες-τι έκανα-τι δεν έκανες-τι δεν έκανα και άλλες τέτοιες ομορφιές...

Το πως θα αναπτυχθεί, θα ευημερήσει οικονομικά, θα προσελκύσει νέες επιχειρήσεις,το πως θα διαφημιστεί σωστά ο τόπος και όχι με την κωμωδία των “Μεγάλων Ημερών”, το πως θα προστατευτεί ο Δήμος από τις μνημονιακές πολιτικές που θέλουν τον οικονομικό και ουσιαστικό αφανισμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, το πως οι νέοι θα παραμείνουν στον Δήμο και θα έχουν εργασία, το πως θα προστατέψει τις ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις που αργοπεθαίνουν, το πώς θα επανέλθουν υπηρεσίες που έφυγαν αμαχητί (από πλευράς Δήμου) από τη Νεμέα, αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Το πως δεν θα είναι ένας απομονωμένος Δήμος, αλλά θα έχει λόγο και πυγμή να διεκδικεί και όχι είτε να παρακαλάει είτε να κάνει κουτσαβακισμούς για το θεαθήναι.
Το πως θα πρωτοπορεί σε εφαρμογές της τεχνολογίας και της επιστήμης και θα αξιοποιεί όλους αυτούς του συμπολίτες μας που μπορούν να προσφέρουν σε τεχνογνωσία και όχι μόνο σε ψήφους γιατί “έχουν μεγάλο σόι” επίσης είναι ψιλά γράμματα.
Το πως θα απεμπλακεί μια και καλή από την περιπέτεια των σκουπιδιών.

Κρατήστε καλού κακού τα προγράμματα που θα μοιράσουν οι δύο υποψήφιοι.

Και να σημειώνετε με ότι θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της τετραετίας από τον νικητή και αυριανό Δήμαρχο.

Καλή χώνεψη...

Υπογραφή:
-ΠΕΙΝΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ-

1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστουμε πολυ για την εκτιμηση που ξεδιπλωνετε στο προσωπο των νεων υποψηφιων .Απο οτι φαινετε μαλλον σας ενοχλει αφανταστα το γεγονος οτι ο κος Καλαντζης καταφερε να συσπειρωσει γυρω του αρκετους νεους οι οποιοι εχουν δικαιωμα να ονειρευονται για τον τοπο τους.

    Δεν αξιζει λοιπον να αναφερθω περισσοτερο στο σχολιο σας γιατι αν θελατε να αλλαξετε κατι θα το παλευατε επωνυμως .........
    Ευχαριστω εκ των προτερων
    Με εκτιμηση Νικος Αναστασιου

    τηλ. επικ.6972876696

    ΑπάντησηΔιαγραφή