Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σκάνδαλο ~ Έκτακτο

Ομάδα επιστημόνων εξέτασε μεγάλη ποσότητα από κατουρημένες ποδιές. Η ανάλυση έδειξε ότι εκτός από την αναμενόμενη ποσότητα ουρίας βρέθηκαν ουσίες που ανήκουν στη κατηγορία των κυανοακρυλικών (κοινώς κόλα logo). Ως αποτέλεσμα είναι μετά την επαφή με την ποδιά, η γλώσσα να παραμένει μόνιμα και ισχυρά ενωμένη πάνω της ακόμα και αν επιθυμούμε να απομακρυνθούμε. Το πρόβλημα με τις κυανοακρυλικές ουσίες είναι πως είναι αταξικές. Αποτέλεσμα αυτού είναι να πάσχουν από το σύνδρομο της “κολλημένης γλώσσας” όλες οι ομάδες πολιτών.

Δυστυχώς δεν υπάρχει εύκολος και αναίμακτος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος. Τα θύματα έχουν δύο τρόπους αντίδρασης.

Πρώτος τρόπος είναι η συνειδητοποίηση του επιφανειακού του προβλήματος. Δεδομένου της στάσης του σώματος είναι πολύ εύκολο να πιάσεις αυτούς που φορούν τις ποδιές απ’ τ’ αρχίδια πολύ σφιχτά. Η μόνη αντίδρασή τους είναι να λύσουν την ποδιά και να φύγεις τρέχοντας μαζί της. Έπειτα έχεις όλο το χρόνο δικό σου να την ξεκολλήσεις (α. προσοχή πονάει. β. Η γεύση της κατουρλίλας δεν φεύγει εύκολα.).

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κόψεις τη γλώσσα σου. Ο πόνος είναι αφόρητος αλλά σύντομα κατανοείς πόσο πιο ελεύθερος ζεις. Η γεύση του αίματος ξεπλένει αμέσως την κατουρλίλα από τη στοματική σου κοιλότητα. Εντύπωση σου κάνει η ικανότητα του σώματός σου να επανέλθει σε όρθια στάση σύντομα.



Απεξάρτηση από τις κατουρημένες ποδιές.

Λευτεριά στις κολλημένες γλώσσες.



Σύλλογος επανένταξης εξαρτημένων από την ουρίαἔλειξα

(στο σύλλογό μας μπορούν να συμμετάσχουν και όσοι “κοψοχέρηδες” προέκυψαν μετά τις τελευταίες εκλογές).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου