Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Πόλεμος

Αν δεν το έχετε καταλάβει, σας ενημερώνουμε ότι στους δρόμους της πόλης μας, της Νεμέας μας, έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος που έχει απ' όλα: συμμορίες, δρόμους και νύχτα.

Ο πόλεμος της αφίσας.



Το μονοπώλιο του Green Theater στον “στολισμό” των δρόμων έσπασε. Εκεί που είχαμε ζαλιστεί από τη μονοτονία των “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”, “Μήδεια” ~ “Αγαμέμνων”... αριστερά και δεξιά των δρόμων, ήρθε το αντίπαλο δέος της κουλτούρας να σπάσει τη μονοτονία.

Εχθές αργά το βράδυ εθεάθησαν αφισοκολλητές στη Λ. Παπακωνσταντίνου να σκίζουν και να αποκαθηλώνουν τις αφίσες του Green Theater (αν και ήταν επίκαιρες), και στις θέσεις τους να επικαθηλώνουν αφίσες λαϊκότερων καλλιτεχνών (για τις ίδιες ημερομηνίες). Ο Γιώργος Κιμούλης έδωσε τη θέση του στον Χρήστο Δαναό και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη στον Γιάννη Τάσσιο. Με άλλα λόγια το Fix στην Ν. Κίο, τάπωσε το Green Theater στις Αρχαίες Κλεωνές – Κόρινθος. Δε θέλουμε να παραλείψουμε και τον Άγγελο Δαδάρο που εμφανίζεται στις “Στροφές” στον Αγ. Βασίλειο του οποίου και αυτού οι αφίσες κοσμούν τους δρόμους μας.

Η άποψή μας είναι πως οι δρόμοι πλέον είναι τόσο κώλος ώστε ο δήμος Νεμέας πρέπει να επέμβει και να τους πατήσει καμιά μηνυσούλα για παράνομη αφισοκόλληση, ρύπανση και παραπλανητική διαφήμιση για να έρθουν στα ίσια τους. Σας προτείνουμε να σκίζετε όλες αυτές τις αφίσες και να τις πετάτε στα σκουπίδια. Επίσης αν δείτε αφισοκολλητές το βράδυ να ξαναστολίζουν τους δρόμους μπορείτε να τους βρίσετε άσχημα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου