Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2013

Πιο κάτω δεν έχει. Μετά βελάζεις.


Με χαρά δεχθήκαμε την ανακοίνωση του δημάρχου μας σχετικά με τη διαμόρφωση του χώρου απέναντι από το νέο δημαρχείο (τα σχέδια έχουν κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και είναι εντυπωσιακά). Έδωσε άλλωστε και συνέντευξη την οποία και είδαμε, και ακούσαμε και μείναμε με ανοιχτό το στόμα από την ευφράδεια λόγου, τη δομημένη σκέψη, τη συγκεκριμένη άποψη και κυρίως το άψογο ύφος.
Με δυσκολία ένας απλός άνθρωπος απόφοιτος της τρίτης δημοτικού, ο απόφοιτος του λυκείου, ο πτυχιούχος ακόμα και ο επιστήμονας, θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ειρμό της σκέψεως του Δημάρχου.
Για να σας βοηθήσουμε απομαγνητοφωνήσαμε τη συνέντευξή του, ώστε να μπορέσετε με ευκολία να πιάστε το νόημα. Παρακάτω υπάρχει λινκ στο YouTube με τη συνέντευξη, καθώς και το κείμενό της. Επίσης μπορείτε να την κατεβάσετε σε pdf και να την τυπώσετε γιατί ως γνωστόν τα γραπτά μένουν.

Βίντεο: κλικ
pdf: κλικ

<<Πράγματι ξεκινάει. Σήμερα είχαμε την εγκατάσταση του εργολάβου στα εργά στον συγκεκριμένο χώρο που είναι πίσω μου ακριβώς... Ααααεεε... καιιιι.... ξεκινάει άμεσα η κατασκευή της πλατείας. Ααα μια πλατεία πουυυυ αποκτά πια, απα... αποκτά πια η Νεμέα. Αα ένα κοινωνικό χώρο που να της ταιριάζει και να της αξίζει. Εεε καιεε είναι ένα έργο που έρχεται και να τονώσει την αυτοπεποίθηση των Νεμεατών και νααα ααα... αποδώσει σε αυτούς τους ανθρώπους αυτό πουυυ που χρειάζεται. Είναι ένα πολύ ωραίο έργο αν εάν αυτό που... (τον διακόπτει ο δημοσιογράφος)- Το σχέδιο έχει βγει Δήμαρχε;Βέβαια, τα σχέδια είναι δικά μας εδώ. Αν αυτό που φαίνεται στο χαρτί στην πράξη βγει κατά 60% εξίσου καλό, θα είναι κάτι φοβερό και κάτι πολύ σημαντικό για την πόλη. Αααα εεε στοχεύουμε να είναιεεε α την μπούμε πλατεία Ηρακλέους είναι δομημένη έτσι το σχέδιό της ειναφιερωμένη στον εε αα μπιθικό ήρωα και θεό τον Ηρακλή. Αα.Θέλω πραγματικά να εκφράσω τη χαρά μου γι’ αυτό. Θέλω νααα ευχαριστήσωω τους συνεργάτες μου στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και τους εργαζόμενους του δήμου γιατί αυτό ήταν μία προσπάθεια που ξεκίνησε από έναααα όραμα. Πραγματικά. Ααα υποβάλαμε σεεεε σε δύοοοο προγράμματααα και τελικάα μας εγκρίθηκε στο ένα αυτή την πρόταση. Ε μας εγκρίθηκαν δύο τρακόσα, δημοπρατήθηκε περίπου με 50% και προχωράει πραγματικάααα αυτό το έργο.>>


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου