Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Τα νέα της Νεμέας (μας) ~ Review

Με το που βρήκαμε λίγο ελεύθερο χρόνο αναγνώσαμε την εφημερίδα “Τα Νέα της Νεμέας” (μας) και σας παρουσιάζουμε ένα review.


Γενικά:
Tίτλος Εντύπου: “Τα Νέα της Νεμέας”.
Είδος Εντύπου: Περιοδική Έκδοση.

Φυσικά χαρακτηριστικά:
Υλικά: Χαρτί, χρώμα, μέταλλο.
Σελίδες: 32
Βάρος: 131gr
Επιφάνεια (μπρος-πίσω); 5,2224m2
Βάρος τέφρας <1gr (ναι την κάψαμε και ζυγίσαμε τη στάχτη).
Διαστάσεις: Πλάτος 240mm, Ύψος 340mm, Πάχος 1,25mm
Διαφημιστική Κάλυψη: 35,47% (της συνολικής επιφάνειας).

Περιεχόμενο:
  • Σοκάρεσαι από την πρώτη σελίδα. ΠΑΛΙ ΚΑΛΛΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ; Μα καλά δεν άλλαξε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου; Αθάνατος, αθάνατος!!!
  • Παραμέσα σου λύνεται η απορία γιατί και πάλι Καλλής στο εξώφυλλο μιας και ο Πρόεδρος παρουσιάζει τις επαγγελματικές ~ προσωπικές του δραστηριότητες σε άρθρο στη σελίδα 4.
  • Ωραίο το άρθρο στη σελίδα 6. Σωστό και αντικειμενικό. Να δείτε και το ντοκιμαντέρ.
  • Στη σελίδα 12 το νέο ταλέντο της δημοσιογραφίας Δαυίδ Νέμιος, παρουσιάζει τη συνέντευξή του με τον Χάρη Ακριτίδη... (κλείστε το στόμα και ψάξτε λίγο στο google). Το μισό άρθρο είναι copy~paste από το site του κύριου Ακριτίδη (ούτε τελεία δεν έχει αλλάξει). Το υπόλοιπο άρθρο μάλλον το έχει γράψει μόνος του γιατί είναι όλο με κεφαλαία γράμματα ώστε να μη χρειαστεί να βάζει τόνους. Ο τόνος μπαίνει αν πατήσεις αυτό δίπλα στο L (όχι το Κ, το άλλο δίπλα) και μετά πατάς το γράμμα που θες και αυτό εμφανίζεται τονισμένο. Γράφοντας με κεφαλαία να ξέρετε ότι έχετε το ρίσκο ο επεξεργαστής κειμένου σας να μην κάνει έλεγχο για ορθογραφικά λάθη. Απ' ότι φένεται ο υπεύθυνος του ατελιέ βαρέθηκε να ξαναγράψει το κείμενο σωστά. Κύριε Άρη να του κάντε παρατήρηση. (Γενικά η συνέντευξη ως κείμενο είναι μπουρδέλο και σαν νόημα και συντακτικά).
    Ωραίο γκομενάκι το μοντέλο στο
    video clip του κύριου Ακριτίδη στο YouTube με τίτλο: “XARIS AKRITIDIS - THEE MOU PONAO (Official Video Clip)”. Αντίθετα στο video με τίτλο: “XARIS AKRITIDIS - POIOS THEOS (Official Video Clip)” το μοντέλο είναι ποιο κλαψομούνα στο στιλ και δε μας άρεσε. Να προσέχει παρακαλώ που πάει το Chrysler γιατί θα του γαμήσει τις αναρτήσεις και φαίνεται ωραίο αμάξι, (αν και δε βλέπω πολλά να κυκλοφορούν και δεν ξέρω αν αξίζει να πάρεις ένα τέτοιο).
  • Ωραία βυζιά στη σελίδα 15 αλλά δεν πιάνει μία σε σχέση με εκείνο το τεύχος που στο εξώφυλλο είχε εκείνη την κοπέλα που είχε κερδίσει τα καλλιστεία και ήταν ανιψιά του συμπέθερου του μπατζανάκη του πρωτοξάδερφου κάποιου νεμεάτη.
  • Ενδιαφέροντα τα άρθρα στις σελίδες 17, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 (να σας ζήσει), 28, 29, 30 και 31 (ζωή σε λόγου μας).
  • Δε θα αναφερθούμε σε άρθρα σχετικά με πολιτικούς, εκκλησιά και αθλητικά γιατί όλοι αυτοί είναι πολύ σκληροί και δυνατοί και εμείς κωλώνουμε να τα βάλουμε μαζί τους (γενικά είμαστε πολύ “κότες”).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου