Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Η Επανάσταση της Μωρίας.

Πρόκειται περί ηλιθίων. Πρόκειται περί μωρών. Είναι όλοι αυτοί οι οποίοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε θέσεις εξουσίας και στηρίζουν συνειδητά την τάξη πραγμάτων που επιβάλλεται στην Ελλάδα. Πρόκειται για πρώην αποτυχημένος δημοσιογράφους, τηλεπαρουσιαστές, τηλεπωλητές, τεμπέληδες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με την πολιτική. Μη γελιέστε. Δεν το αποφάσισαν επειδή πείνασαν. Ούτε επειδή αποφάσισαν να σώσουν τον τόπο. Όλοι αυτοί βρέθηκαν στις τωρινές τους θέσεις γιατί κάποιοι τους έβαλαν. Κάποιοι τους προώθησαν.
Ανοίγει το στόμα του κάποιος από αυτούς και χείμαρροι ηλιθιότητας ξεχύνονται. Χάος και θολούρα. Τρέχει η αντιπολίτευση να κατηγορήσει. Τρέχει η κυβέρνηση να υποστηρίξει. Τρέχει ο μωρός να ανασκευάσει, και έτσι περνά ο καιρός. Οι ολετήρες κερδίζουν χρόνο. Οι μωροί αυτοί παίζουν το ρόλο του διασκεδαστή. Στόχος τους βέβαια δεν είναι η ψυχαγωγία, αλλά η ψυχοβλακεία. Αποβλακώνουν και αποπροσανατολίζουν. Είναι ικανό ένα τηλεοπτικό πάνελ αποτελούμενο από σοβαρούς ανθρώπους να μετατραπεί σε μπουρδέλο αρκεί κάποιος γελωτοποιός, επαγγελματίας βλάκας και μωρός να ανοίξει το στόμα του.

Είμαστε σοκαρισμένοι. Σοκ και Δέος. Το σοκ του να συνειδητοποιείς ότι κυβερνάσαι από μωρούς ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΛΕΟΝ.

Say It Loud – I'm βλαξ and I'm Proud



Δεν είναι αστείο. Πρέπει να απαλλαγούμε σύντομα. Και θα γίνει. Γιατί πλέον μας παίρνουν ΚΑΙ τον καναπέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου