Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή ~ Σκουριασμένη Δύση

Πολύς ο ντόρος, πάρα πολύς για το αν θα τεθεί ή θα πρέπει να τεθεί το κόμμα της χρυσής αυγής (χ.α.) εκτός νόμου.

Τα πράγματα με τη χρυσή αυγή έχουν ως εξής:

1) Κανένα πρόβλημα με όσους αγαπούν την πατρίδα τους και την καταγωγή τους. Βέβαια δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθεις υπερήφανος για κάτι για το οποίο ΔΕΝ προσπάθησες να αποκτήσεις. Δεν καταλαβαίνω την Εθνική υπερηφάνεια. Η εθνικότητα σου έλαχε, δεν την επέλεξες. Να νιώθεις υπερήφανος γιατί έμαθες 10 ξένες γλώσσες το καταλαβαίνω. Να νοιώθει υπερήφανος γιατί έγινες αεροπόρος ή αστροναύτης το καταλαβαίνω. Να νιώθεις υπερήφανος γιατί ΠΗΡΕΣ την υπηκοότητα ενός ΑΛΛΟΥ κράτους, το καταλαβαίνω. Να νιώθεις υπερήφανος γιατί γεννήθηκες Ιταλός ή Ισπανός ή Πόντιος δεν το καταλαβαίνω. Όπως δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να νιώθεις σπουδαίος επειδή είσαι ψηλός ή ξανθός ή έχεις μεγάλα βυζιά. Γιατί εξ ίσου υπερήφανοι νοιώθουν και οι άλλοι εντελώς αυθαίρετα όπως εσύ. Και άλλοι λαοί πριν τους Έλληνες κάτι κάνανε για την πρόοδο σ' αυτόν τον πλανήτη. Ίσως το Ελληνικό λιθαράκι στο παγκόσμιο οικοδόμημα να ήταν λίγο μεγαλύτερο. Ίσως. Και μετά σκοτάδι.
Και για να επιστρέψουμε στη χ.α. λέμε ότι ΔΕΝ είναι εθνικιστικό – πατριωτικό κόμμα. Είναι νεοναζιστική οργάνωση. Και στη Βουλγαρία να ήταν, πάλι την ίδια ιδεολογία θα είχαν.

2) Τους προωθούν, είναι κάτι σαν αντιστάρ. Τους έκαναν trenty, μοδάτους. Και βεβαίως τους χρησιμοποιούν.

3) Η χ.α. δεν ψάχνει για οπαδούς ή ψηφοφόρους. Ψάχνει για στρατιώτες. Όλοι το ξέρουν ότι εκπαιδεύουν τα μέλη τους με στρατιωτικές μεθόδους (ιεραρχία, χρήση πολεμικών όπλων, camps), απλά τώρα το ανακάλυψαν τα ΜΜΕ.

3) Αποπροσανατολιστίκαμε. Ή αυτό θα συνέβαινε ή η Τζούλια θα έβγαζε νέο DVD, με κτηνοβασίες αυτή τη φορά για να είναι το θέμα γερό.

4) Δημιουργείται μέγα πρόβλημα με τι δικαιοσύνη. Στην παρούσα περίπτωση παρατηρούμε ότι η κυβέρνηση επιδιώκει την απονομιμοποίηση της χρυσής αυγής. Κάτι που προφανώς θα έπρεπε να είχε κάνει η ίδια η δικαιοσύνη αυτεπάγγελτα εδώ και πολύ καιρό, μιας και τα δεδομένα το δικαιολογούν. Αλλά ή δικαιοσύνη ΔΕΝ λειτουργεί στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση λοιπόν αποφασίζει να θέσει ένα κόμμα (ή έστω τα μέλη του) εκτός νόμου και θα το καταφέρει. Έτσι δημιουργείται άμεσα το ερώτημα αν θα το επαναλάβει αργότερα για άλλους “παράνομους” ή “ακραίους” κατά τη δική της κρίση. Δηλαδή για άλλους πολιτικούς – συστημικούς της αντιπάλους.

5) Η μόνη ισχυρή “απονομιμοποίηση” της χ.α. είναι αυτή στη συνείδηση των πολιτών. Δεν έχει καμία αξία να είναι παράνομη αν τα ποσοστά της είναι μεγάλα. Αν παίρνει ψήφους τότε αυτό κάτι σημαίνει. Αν οι συνειδήσεις τη ρίξουν στο 0,5% τότε χάνει κάθε αξίωση να είναι κόμμα ή ότι άλλο θέλει. Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι το νόμιμο είναι σχετικό. Αν όλοι παρανομούν τότε αυτός που πρέπει να αλλάξει είναι ο νόμος.

6) Κάτι τοπικό τώρα (Νεμεάτικο). Είναι αστείο σε μία περιοχή που έχει θρέψει χιλιάδες στόματα μεταναστών, νόμιμων και λαθραίων, να υπάρχει δράση τέτοιας οργάνωσης. Οι ίδιοι που παραπονούνται για τους αλλοδαπούς μετανάστες, οι ίδιοι τους είχαν και τους έχουν στη δούλεψή τους. Οι ίδιοι συναναστρέφονται μαζί τους. Οι ίδιοι έρχονται εις γάμου κοινωνία μαζί τους (το σύνθημά τους είναι γνωστό:Έξω οι ξένοι. Μέσα οι ξένες”). Αντιφάσκουν. Ας τα βρουν με τον εαυτό τους πρώτα και μετά να δείξουν συνέπεια με τις πράξεις τους. Ποτέ δεν είναι αργά.

Εμείς οι υπόλοιποι τους αγαπάμε όλους. Ιδιαίτερα τους μετανοημένους.

Καλή λευτεριά αδέρφια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου